Passió, ambició i voluntat individual

Voluntat individual + voluntat individual = projecte col∙lectiu

Amb crisi surten oportunitats i nous projectes empresarials i els emprenedors hem d’actuar amb optimisme i unir‐nos per fer projectes col∙lectius amb confiança, per sumar esforços, exercir el nostre talent, gaudir de la dignitat del treball i de la nostra experiència, desenvolupar la nostra ambició creativa per fer coses diferents, obtenir i multiplicar resultats. Per superar la crisi, no s’ha de pensar com abans, ens hem de renovar i tenir imaginació.

Després tenim l’altra moneda, que els autònoms només subsistim, sent una espècie desprotegida i en extinció en forma de “ERO silenciós”, suportant molta morositat, dificultats per cotitzar, pagar els treballadors, seguretat social, pagar impostos, avancem l’IVA i l’IRPF i ens afecta l’economia submergida. Fins on
volen arribar? No és possible assegurar‐se el futur, només és possible perdre el present. La resignació és un suïcidi quotidià. El 90% de l’èxit consisteix senzillament, en insistir.

Un emprenedor veu oportunitats allà on mira i fa carreres de fons amb obstacles, amb incertesa per poder arribar, on altres solament veuen problemes, però la millor inversió potser és aquella que no fas.
És més important guanyar clients, que guanyar calés.

TOT ALLÒ QUE NO ES COMUNICA, NO EXISTEIX.

Medir Mujal
Medirflash

Tags: , , , , , , , , , , , ,

One Response to “Passió, ambició i voluntat individual”

  1. Salvador Mujal escrigué:

    Si no comuniquem, no existim.

Leave a Reply