FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog ADEG
Dones d’Empresa de veritat

Darrera de tots els moviments associatius hi hauria d’haver pretextos concrets, actituds obertes i maneres de fer transparents, sense succedanis ni edulcorants.

dones

La grandesa de DdE és que combina el pretext, l’actitud i les maneres; i ho fa de forma competent, com també amb independència d’ideologies. Per això des de la FEGP, homes i dones -tots plegats, gent d’empresa- fem costat al col·lectiu que més i millor defensa els interessos de les dones del Gran Penedès. De Dones d'Empresa (DdE) només en podem parlar amb admiració. Aviat farà 10 anys de la seva fundació i el seu rumb no es centra tant en la reivindicació recurrent, el fet de ser dones, sinó en l'afinitat professional, el fet de ser "d'empresa". No hi ha més catecisme que promoure la cultura d'empresa; això sí, en clau de dona. Hi ha una singularitat que crida l'atenció. Els actes de DdE no són conventuals ni de claustre ranci; són oberts a tothom, també als homes. Quina millor manera d'estendre el missatge de l'equitat i els valors de la cooperació empresarial!? Quan els fòrums són plurals les conclusions tenen major fonament. Quan hi ha diversitat en les formes, hi ha més solvència en els continguts. No hi tenen lloc els amaneraments perquè es dissolen en el factor de la participació i s'anul·len els monòlegs mediocres i la presumpció fàtua. Ara mateix DdE està preparant el seu
tercer congrés anual. Serà els dies 20 i 21 d'octubre, a Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú. La graella de ponents serà excepcional, com ja ens tenen acostumats. En tots els casos, seran executives amb expertesa i criteri, algunes més conegudes i altres per acabar de descobrir. L'objectiu del congrés no és reportar "què bé que ho fem les dones" sinó "ho hem de fer encara millor", sense tòpics i sense paons irisats per l'oportunisme i pel discurs naïf. Isidre Also Torrents Secretari general de la FEGP @isidrealso

 

 
Actes
 
La Nit de l'Empresa
 

Cafès Novell és l’Empresa de l’Any 2016 al Gran Penedès.

Aquest vespre, en el decurs de La Nit de l’Empresa, a l’Hotel Melià, s’ha fet públic el palmarès dels Premis ADEPG 2016.

L’acte ha tingut com a primer convidat el Molt Honorable President de la Generalitat de Catalunya, Carles Puigdemont, acompanyat de l’alcalde amfitrió, Miquel Forns, i el president de l’ADEPG, Jordi Solé Tuyà.


 
La Nit de l'Empresa 2015
Foto: Saló Tramuntana. Hotel Melià Sitges
Premis ADEPG 2016
> pujar pàgina
Premis ADEPG 2016
 

Gran Premi ADEPG · Empresa de l’Any 2016 al Gran Penedès
Cafès Novell · Vilafranca del Penedès

Premi ADEPG 2016 en l’àmbit del Compromís Social
Fundació Santa Teresa del Vendrell · El Vendrell

Premi ADEPG 2016 en l’àmbit de la Comunicació
La Ruta del Xató

Premi ADEPG 2016 en l’àmbit de la Cultura d’empresa
Salvador Guasch Figueras

Premi ADEPG 2016 en l’àmbit de la Innovació
Bidfon · Sant Pere de Ribes

Premi ADEPG 2016 en l’àmbit de la Consolidació Internacional
Torres · Vilafranca del Penedès

Premi ADEPG 2016 en l’àmbit de l’Expansió Internacional
Garraf Maquinària · Sitges

Premi ADEPG 2016 en l’àmbit de la nova creació
Axolot · Rebel Business · La Granada del Penedès

Premi especial “Anxanet”
en l’àmbit de les tecnologies de la Comunicació
Granier · Vilanova i la Geltrú

Premi Jove Emprenedor 2016, a proposta i per veredicte del col·lectiu Joves d’Empresa
Sensación Activa · Cubelles

Premi Dona Estela Emprenedora 2016, a proposta i per veredicte del col·lectiu Dones d’Empresa
Ester Olivella i Imma Olivella · Les Filos · Lavern

En el mateix acte han rebut reconeixement especial Canal Blau, Newton’s, Telemàtic, pel seu 25è aniversari; Club Tennis Vilanova pel seu cinquantè aniversari; Hotel Subur, pel centenari i l’Hotel Cèsar pels seu 125 anys.

L’edició d’enguany de la Nit de l’Empresa ha aplegat més de cinc-cents assistents i ha rebut el patrocini de Banc Sabadell, Conforama, Coral Transports & Stocks, Mútua Penedès, Sage i Remm Guitart. També cal destacar el suport de les empreses Ametller Origen, Anxanet, Auren, Bureau Vallée, Deixalles i Transports A. Plazas, Estela Barcelona, Finca Mas Solers, Marclean, Pellisa Ràfols, Prot Energia, Prysmian, Redman, Richmond, Serradora Campamà, Sia Biosca, Telemàtic, Vilamòbil, Vilanova Park i Wolters Kluwer.

> pujar pàginaamb el patrocini de: