FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog ADEG
Dones d’Empresa de veritat

Darrera de tots els moviments associatius hi hauria d’haver pretextos concrets, actituds obertes i maneres de fer transparents, sense succedanis ni edulcorants.

dones

La grandesa de DdE és que combina el pretext, l’actitud i les maneres; i ho fa de forma competent, com també amb independència d’ideologies. Per això des de la FEGP, homes i dones -tots plegats, gent d’empresa- fem costat al col·lectiu que més i millor defensa els interessos de les dones del Gran Penedès. De Dones d'Empresa (DdE) només en podem parlar amb admiració. Aviat farà 10 anys de la seva fundació i el seu rumb no es centra tant en la reivindicació recurrent, el fet de ser dones, sinó en l'afinitat professional, el fet de ser "d'empresa". No hi ha més catecisme que promoure la cultura d'empresa; això sí, en clau de dona. Hi ha una singularitat que crida l'atenció. Els actes de DdE no són conventuals ni de claustre ranci; són oberts a tothom, també als homes. Quina millor manera d'estendre el missatge de l'equitat i els valors de la cooperació empresarial!? Quan els fòrums són plurals les conclusions tenen major fonament. Quan hi ha diversitat en les formes, hi ha més solvència en els continguts. No hi tenen lloc els amaneraments perquè es dissolen en el factor de la participació i s'anul·len els monòlegs mediocres i la presumpció fàtua. Ara mateix DdE està preparant el seu
tercer congrés anual. Serà els dies 20 i 21 d'octubre, a Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú. La graella de ponents serà excepcional, com ja ens tenen acostumats. En tots els casos, seran executives amb expertesa i criteri, algunes més conegudes i altres per acabar de descobrir. L'objectiu del congrés no és reportar "què bé que ho fem les dones" sinó "ho hem de fer encara millor", sense tòpics i sense paons irisats per l'oportunisme i pel discurs naïf. Isidre Also Torrents Secretari general de la FEGP @isidrealso

 

 
Actes
 
Jornada de Turisme d'Empresa
 
DESCRIPCIÓ

La Jornada de Turisme d'Empresa és una convocatòria dirigida a empresaris i directius de les empreses de l'ADEG que té l'objectiu de fomentar la interrelació entre ells i el coneixement d'altres empreses i processos productius.

* Estructura: Itineraris en bus per a directius i directives del Gran Penedès al llarg de tota la jornada

* Periodicitat: El primer divendres de juny (anual)
* Assistents: La jornada és oberta a tots els empresaris i mitjans de comunicació
* Històric: La primera Jornada va tenir lloc el 6 de juny de 2006.
* Difusió: Es fa a través del «Fax de l'ADEG» i la revista «Perspectiva» i amb la col·laboració dels mitjans informatius de les nostres comarques.

* Premsa: Els mitjans de comunicació són convidats i en fan ressò en els respectius informatius.


Jornada de Turisme Industrial 2007

 
1a Jornada de Turisme d'Empresa > 1a Jornada de Turisme d'Empresa
2a Jornada de Turisme d'Empresa > 2a Jornada de Turisme d'Empresa
3a Jornada de Turisme d'Empresa > 3a Jornada de Turisme d'Empresa
4a Jornada de Turisme d'Empresa > 4a Jornada de Turisme d'Empresa
5a Jornada de Turisme d'Empresa > 5a Jornada de Turisme d'Empresa
6a Jornada de Turisme d'Empresa > 6a Jornada de Turisme d'Empresa
7a Jornada de Turisme d'Empresa > 7a Jornada de Turisme d'Empresa
8a Jornada de Turisme d'Empresa > 8a Jornada de Turisme d'Empresa
9a Jornada de Turisme d'Empresa
> 9a Jornada de Turisme d'Empresa
amb el patrocini de: