FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog ADEG
Dones d’Empresa de veritat

Darrera de tots els moviments associatius hi hauria d’haver pretextos concrets, actituds obertes i maneres de fer transparents, sense succedanis ni edulcorants.

dones

La grandesa de DdE és que combina el pretext, l’actitud i les maneres; i ho fa de forma competent, com també amb independència d’ideologies. Per això des de la FEGP, homes i dones -tots plegats, gent d’empresa- fem costat al col·lectiu que més i millor defensa els interessos de les dones del Gran Penedès. De Dones d'Empresa (DdE) només en podem parlar amb admiració. Aviat farà 10 anys de la seva fundació i el seu rumb no es centra tant en la reivindicació recurrent, el fet de ser dones, sinó en l'afinitat professional, el fet de ser "d'empresa". No hi ha més catecisme que promoure la cultura d'empresa; això sí, en clau de dona. Hi ha una singularitat que crida l'atenció. Els actes de DdE no són conventuals ni de claustre ranci; són oberts a tothom, també als homes. Quina millor manera d'estendre el missatge de l'equitat i els valors de la cooperació empresarial!? Quan els fòrums són plurals les conclusions tenen major fonament. Quan hi ha diversitat en les formes, hi ha més solvència en els continguts. No hi tenen lloc els amaneraments perquè es dissolen en el factor de la participació i s'anul·len els monòlegs mediocres i la presumpció fàtua. Ara mateix DdE està preparant el seu
tercer congrés anual. Serà els dies 20 i 21 d'octubre, a Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú. La graella de ponents serà excepcional, com ja ens tenen acostumats. En tots els casos, seran executives amb expertesa i criteri, algunes més conegudes i altres per acabar de descobrir. L'objectiu del congrés no és reportar "què bé que ho fem les dones" sinó "ho hem de fer encara millor", sense tòpics i sense paons irisats per l'oportunisme i pel discurs naïf. Isidre Also Torrents Secretari general de la FEGP @isidrealso

 

 
L'Associació
 
Serveis
 
Informació
> El Fax de l'ADEG El Fax de l'ADEPG
Agenda d'activitats i recull de notícies de caire empresarial. Manté un format DIN A-4 que es tramet per correu electrònic. També s'envia per fax-mòdem a les empreses que no disposen de correu electrònic. Setmanalment el reben més de 6.000 empresaris.

[ + informacio ]
> Revista "Perspectiva" Revista «Perspectiva»
Publicació bimestral que es defineix com a informació de l'actualitat empresarial del Garraf, de l'Alt Penedès i del Baix Penedès. Edició de 1.400 exemplars.

[ + informacio ]
> Els Dimecres de l'ADEG InfoADEPG
L'InfoADEPG conté notícies d’actualitat classificades per àmbits temàtics: normatives, convenis sectorials, ajuts i subvencions, concursos públics, estadístiques, referències de nous productes i serveis... Servei exclusiu per a empreses associades.

[ + informacio ]
> Els Dimecres de l'ADEG Què·De·Nou
Resum diari de titulars de la premsa econòmica. Tramesa digital, tots els dies feiners, de dilluns a divendres, a primera hora del matí. Servei exclusiu per a empreses associades.

[ + informacio ]
> Els Dimecres de l'ADEG La Central Tecnològica
Resum de periodicitat no determinada de les novetats en l'àmbit de subvencions i ajuts tecnològics. Tramesa digital.

[ + informacio ]
Circulars temàtiques
Novetats que afectin l'activitat o la gestió de l'empresa. Es trameten per correu postal i per correu electrònic només a les empreses associades.
 
Conferències
Producció d'actes informatius centrats en novetats que afectin la gestió i l'organització de l'empresa.
 
Consultes
Servei d'atenció permanent per respondre tot tipus de consultes per part dels associats. L'oficina de l'ADEPG us atendrà personalment tots els dies feiners, en horari continuat de 8 a 22 h. Per telèfon al 902 106 700 i per correu electrònic.
 
Contactes
Línia de servei que afavoreix el contacte, personal i comercial, entre les mateixes empreses associades. Promoció de relacions que procurin el contacte amb proveïdors o agents específics.
 
Base de dades
Com a empresa associada podreu disposar sempre que vulgueu del directori de l'Associació.
 amb el patrocini de: