FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog ADEG
Dones d’Empresa de veritat

Darrera de tots els moviments associatius hi hauria d’haver pretextos concrets, actituds obertes i maneres de fer transparents, sense succedanis ni edulcorants.

dones

La grandesa de DdE és que combina el pretext, l’actitud i les maneres; i ho fa de forma competent, com també amb independència d’ideologies. Per això des de la FEGP, homes i dones -tots plegats, gent d’empresa- fem costat al col·lectiu que més i millor defensa els interessos de les dones del Gran Penedès. De Dones d'Empresa (DdE) només en podem parlar amb admiració. Aviat farà 10 anys de la seva fundació i el seu rumb no es centra tant en la reivindicació recurrent, el fet de ser dones, sinó en l'afinitat professional, el fet de ser "d'empresa". No hi ha més catecisme que promoure la cultura d'empresa; això sí, en clau de dona. Hi ha una singularitat que crida l'atenció. Els actes de DdE no són conventuals ni de claustre ranci; són oberts a tothom, també als homes. Quina millor manera d'estendre el missatge de l'equitat i els valors de la cooperació empresarial!? Quan els fòrums són plurals les conclusions tenen major fonament. Quan hi ha diversitat en les formes, hi ha més solvència en els continguts. No hi tenen lloc els amaneraments perquè es dissolen en el factor de la participació i s'anul·len els monòlegs mediocres i la presumpció fàtua. Ara mateix DdE està preparant el seu
tercer congrés anual. Serà els dies 20 i 21 d'octubre, a Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú. La graella de ponents serà excepcional, com ja ens tenen acostumats. En tots els casos, seran executives amb expertesa i criteri, algunes més conegudes i altres per acabar de descobrir. L'objectiu del congrés no és reportar "què bé que ho fem les dones" sinó "ho hem de fer encara millor", sense tòpics i sense paons irisats per l'oportunisme i pel discurs naïf. Isidre Also Torrents Secretari general de la FEGP @isidrealso

 

 
L'Associació
 
Serveis
 
Llibres d'Empresa


La llibreria d'economia i empresa

L'ADEPG us suggereix la seva botiga especialitzada en llibres d'economia i empresa, llibresdempresa.cat. Des de la llibreria virtual podeu fer la vostra compra online, amb pagament directe, si voleu que us la fem arribar a casa o a l'empresa, o bé en el mateix moment que rebeu la comanda.

També podeu fer els vostres encàrrecs directament a l'adreça botiga@llibresdempresa.cat. No dubteu a demanar-nos qualsevol títol que us sigui d'interès; el tindreu amb immediatesa.

En qualsevol cas, tan bon punt disposem de la vostra comanda us enviarem l'avís i podreu optar per recollir-lo a la seu de l'ADEPG o bé demanar que us el portem a l'adreça que ens indiqueu.

A més, la llibreria de l'ADEPG té un bona experiència en llibres de text i de complement per a les accions formatives que promogueu a la vostra empresa, especialment en els apartats d'idiomes i informàtica. Consulteu les condicions preferents.

Llibresdempresa.cat també us ofereix el servei de regal d'empresa. Fem arribar la comanda individualitzada i degudament presentada a aquells destinataris als quals vulgueu obsequiar.

Podeu accedir al web de Llibres d'Empresa des d'aquí.

 

amb el patrocini de: