FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog ADEG
Erotisme al Gran Penedès

amore-21Hem après que els factors de competitivitat d’una regió no només són les infraestructures, la universitat, la mobilitat, l’accessibilitat, la connectivitat, els subministraments d’energia i aigua, la proximitat a nuclis estratègics, l’entorn empresarial, la presència de proveïdors solvents i l’inventari de recursos. A l’hora d’estudiar la capacitat d’atracció i retenció d’una determinada geografia també tenim en compte els condicionants climàtics, la capacitació de les persones, el lideratge de les institucions, l’esperit innovador que es traspua i la propensió dels decisors públics; com també les polítiques propiciadores de l’activitat empresarial. Encara hi ha més factors influents, però. Els economistes i els demògrafs més bohemis afegeixen un aspecte que us pot semblar frívol: un entorn només pot ser del tot competitiu si convida a enamorar-se. En una regió com el Gran Penedès, mosaic fascinant de marines, platges de vinya i conreus de sorra, parcs i paisatges preternaturals, amb la més mediterrània de les llunes i amb un onatge de vida original, genuí i festiu; al Gran Penedès, en un escenari tan hedonista i poèticament libidinal com el nostre, enamorar-se és molt fàcil. La nostra és una regió per enamorar-se, i que enamora. No totes les geografies estimulen l’amor i l’emprenedoria d’una sola tacada. Hi ha territoris asexuats, com també hi ha idiosincràsies verges, amb consemblants incapaços de sentir plaer i mastegar anhels. Hi ha trossos d’aquest món, finalment, que no tenen més ambicions que la serenor; i així no hi ha ningú que s’enamori com tampoc ningú que pensi en muntar un negoci. Aquí, sí. Isidre Also Torrents Secretari general de la FEGP @isidrealso

 

 
Borsa de Treball
 


SERVEI PER A PARTICULARS

La FEGP ofereix una activa Borsa de treball amb la qual podeu veure les demandes existents de les empreses associades o inserir el vostre currículum.

 
VEURE DEMANDES Veure Demandes
INSERIR CURRÍCULUM Inserir Currículum
   
*


SERVEI PER A EMPRESES


La FEGP ofereix un servei exclusiu de Borsa de treball per satisfer les demandes de perfils laborals de la vostra empresa. Podeu escollir entre fer una cerca directa de candidats o bé inserir les vostres demandes.

Sou una empresa associada a la FEGP? Cliqueu aquí, si us plau.

Sou una empresa no associada? Cliqueu aquí, si us plau.

 
*
 
ADEG · Associació d'Empresaris del Garraf, Alt Penedès i Baix Penedès
Demandes: 36
Candidats: 287amb el patrocini de: