FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog ADEG
Erotisme al Gran Penedès

amore-21Hem après que els factors de competitivitat d’una regió no només són les infraestructures, la universitat, la mobilitat, l’accessibilitat, la connectivitat, els subministraments d’energia i aigua, la proximitat a nuclis estratègics, l’entorn empresarial, la presència de proveïdors solvents i l’inventari de recursos. A l’hora d’estudiar la capacitat d’atracció i retenció d’una determinada geografia també tenim en compte els condicionants climàtics, la capacitació de les persones, el lideratge de les institucions, l’esperit innovador que es traspua i la propensió dels decisors públics; com també les polítiques propiciadores de l’activitat empresarial. Encara hi ha més factors influents, però. Els economistes i els demògrafs més bohemis afegeixen un aspecte que us pot semblar frívol: un entorn només pot ser del tot competitiu si convida a enamorar-se. En una regió com el Gran Penedès, mosaic fascinant de marines, platges de vinya i conreus de sorra, parcs i paisatges preternaturals, amb la més mediterrània de les llunes i amb un onatge de vida original, genuí i festiu; al Gran Penedès, en un escenari tan hedonista i poèticament libidinal com el nostre, enamorar-se és molt fàcil. La nostra és una regió per enamorar-se, i que enamora. No totes les geografies estimulen l’amor i l’emprenedoria d’una sola tacada. Hi ha territoris asexuats, com també hi ha idiosincràsies verges, amb consemblants incapaços de sentir plaer i mastegar anhels. Hi ha trossos d’aquest món, finalment, que no tenen més ambicions que la serenor; i així no hi ha ningú que s’enamori com tampoc ningú que pensi en muntar un negoci. Aquí, sí. Isidre Also Torrents Secretari general de la FEGP @isidrealso

 

 
Empreses
  
Benvinguts al directori d'Empreses Associades a l'ADEPG.

L'ADEPG ha creat un directori més intuïtiu i eficaç on hi trobareu totes les empreses associades. Podeu fer cerques vinculades per a les activitats en funció dels codis CNAE* i els municipis del nostre territori. A més, podeu veure independentment les dades de cada empresa ubicades al mapa i imprimir-les.

* Classificació Nacional d'Activitats Econòmiques. Podeu veure tots els codis fent clic aquí.

Us convidem a visualitzar la vostra fitxa d'empresa per tal de constatar les dades. Si voleu fer qualsevol canvi només cal que ompliu el formulari que hi trobareu.

Estem treballant per crear el mapa d'empreses associades on es podran afegir els vostres logotips. Ens els podeu enviar a comunicacio@adepg.cat.

Cerca avançada Accedir al directori

 amb el patrocini de: