FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog ADEG
Decidir amb responsabilitat

decisionsL'empresari ha de prendre decisions i, en conseqüència, assumir riscos. La seva recompensa és el benefici empresarial si la seva gestió ha estat l'adequada o la pèrdua empresarial si no ho ha estat o no ha sabut realitzar-la correctament. Ser empresari quan l'economia de la nació és de bonança, quan l'estabilitat política està assegurada, quan el mercat respon a les expectatives empresarials, és, diríem, gratificant i agradable. Però ser empresari quan hi ha crisi econòmica, quan l'estabilitat política no està assegurada, quan els mercats oscil·len en forma brusca i inesperada, resulta dur i inquietant. És en aquestes situacions quan es veu l'autèntica i veritable vocació empresarial dels gerents que estan al capdavant de l'empresa, en el moment de prendre decisions en situacions de rics o amb alts índexs d'incertesa. Al llarg de la història, les decisions empresarials s'han pres sobre la base de criteris estrictament econòmics i en un horitzó de curt termini. D’aquesta forma, l’empresari assumeix el risc comercial de l’activitat, però no els riscos socials que genera en forma d’externalitats negatives. Avui per avui, però, les empreses estan immerses en un procés d'entroncament amb la realitat social, no només de viure i conviure amb aquesta realitat sinó de formar-ne part activa; fins i tot de transformar-la positivament, incardinant el benefici empresarial amb la millora de la societat, la sostenibilitat i les persones. Martí Sistané President FEGP

 

 
« 1 2 3 4 »
Notícies d'empresa
 
Music training Lab promou tallers de motivació
21-11-17

L'empresa associada a la FEGP, Music Training Lab, promou tallers de lideratge i motivació que permetran reconèixer el teu estil i eines de comunicació per influir positivament en el teu entorn. El clima laboral afecta el rendiment i la productivitat de l'empresa fins a un 30%. Innovació i creativitat enfocat a RRHH en el món empresarial a través de tallers diferents de la mà de Music Training Lab. Més informació.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Offing és el productor de la versió online de la Guia de Vins de Catalunya
17-11-17

La Guia de Vins de Catalunya Online és el nou projecte d'Offing que es va presentar el passat 13 de novembre, a la festa de presentació de la Guia 2018.

La nova aplicació web serà la versió digital de la Guia de Vins de Catalunya, que complementarà la versió en paper. Una de les principals característiques de la Guia Online serà la projecció internacional.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Exposició a la Fundació Ave Maria de Carles Guitart
17-11-17

Demà dissabte, 18 de novembre, a les 19h, la Fundació Ave Maria de Sitges inaugura l'exposició de pintura abstracta de Carles Guitart. Sota el títol XXX, podrem contemplar una nova mostra de l'obra d'aquest reputat artista. La inauguració tindrà a la Capella de la Fundació i la mostra només es podrà visitar fins al 30 de novembre. Més informació.

 > imprimir > pujar pàgina

 
LaVola participa a l'Smart City Expo World Congress
15-11-17

LaVola participa aquests dies en el principal congrés internacional sobre les ciutats del futur que se celebra a Barcelona del 14 al 16 de novembre. La trobarem a la zona 4YFN Smart City Village. Aquest espai vol impulsar la col·laboració de les empreses emergents (start-ups) amb l'administració, les empreses i les entitats socials i locals en les ciutats del futur. LaVola participa en aquest espai com a soci de la cooperativa Aporta i presenta una solució per la millora de la recollida selectiva de residus a través de la corresponsabilitat ciutadana.

 > imprimir > pujar pàgina

 
''5 raons en 5 àmbits'' és el nou post d'Aislopd
14-11-17

Som realment conscients dels avantatges que pot suposar per a l'empresa l'adaptació a la LOPD? No parlem només de cumplir amb la llei, sinó que va més enllà de la protecció de dades. L'article recull 5 raons en 5 àmbits diferents per a fer veure que la LOPD podria transformar-se en un avantatge competitiu per a les companyies que decideixin implementar-ho com cal. Llegiu l'article complet d'Aislopd.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Masterclass al Coolinary amb el xef JR Farin
13-11-17

J.R Farin, expert en noves tecnologies aplicades a la cuina i la gastronomia molecular, que ha treballat amb diversos restaurants amb estrelles Michelín i amb personalitats com Pierre Gagnaire, Pierre Hermé i Ferran Adriá, serà l'encarregat d'aquest taller masterclass al Coolinary, els dimecres 13 i 20 de desembre. Més informació.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Incognos incorpora al seu portfoli una novedosa metodologia per conèixer si hi ha oportunitats per al teu negoci
13-11-17

Incognos crea un estudi dissenyat a mida de les necessitats de les pimes i amb el que es pot conèixer el potencial del seu negoci a partir de l’opinió dels clients potencials.

Aquest estudi permet conèixer també quines són les vies per comunicar-se de manera més eficient amb els clients potencials, així com els punts forts del negoci i els aspectes que s’han d'optimitzar per adequar-se a les seves necessitats. Més informació.

 > imprimir > pujar pàgina

 
L'Obra Social ''La Caixa'' dóna suport a Mas Albornà
07-11-17

L’Obra social “la Caixa” i la Fundació Mas Albornà signen un conveni per donar suport al projecte “ENS FEM GRANS”, el qual pretén millorar la qualitat de vida de les persones de més edat o en procés d’envelliment vinculades a la fundació a través de la creació d’un nou servei d’atenció a l’envelliment dins de l’estructura de l’organització.

L'oficina de Caixabank de la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès ha estat testimoni de la rúbrica entre el president de la Fundació, Martí Solé, i Robert Ramos, Director de l’oficina de Caixabank a través de la qual l’Obra Social dota de recursos per a la realització d’aquest projecte.

 > imprimir > pujar pàgina

 
La inspecció de Treball al nou digital de Preconlab
06-11-17

Les inspeccions de treball a les empreses s'estan intensificant durant aquest mes. És essencial conèixer les obligacions en cas de rebre la visita d'un inspector. Combatre el frau en la contractació i controlar les condicions de seguretat són els objectius prioritaris de Inspecció de Treball. Llegiu l'article complet a l'enllaç.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Prysmian, liderant la Seguretat
03-11-17

Prysmian ha dissenat Afumex® Class FIRS (AS +) per garantir que els serveis de seguretat en edificis públics i llocs de difícil evacuació continuïn funcionant en les condicions d'incendi més extremes. Al següent enllaç podeu consultar els detalls.

 > imprimir > pujar pàgina

 

 
FEU-NOS ARRIBAR LES VOSTRES NOTÍCIES

Les empreses i entitats associades poden enviar els seus comunicats de premsa a la FEGP per tal que les seves notícies surtin publicades a la revista Perspectiva. Si es vol acompanyar l'escrit d'una fotografia o del logotip de l'empresa ens el poden fer arribar a l'adreça comunicacio@fegp.cat


Nom i cognoms
Correu-e
Assumpte
Text
 
Escrigui els caràcters mostrats a la imatge següent:
 
Imatge:
 
Caràcters:
  La imatge conté 5 caràcters.
No es distingeix entre majúscules i minúscules.
 
 amb el patrocini de: