FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog ADEG
Dones d’Empresa de veritat

Darrera de tots els moviments associatius hi hauria d’haver pretextos concrets, actituds obertes i maneres de fer transparents, sense succedanis ni edulcorants.

dones

La grandesa de DdE és que combina el pretext, l’actitud i les maneres; i ho fa de forma competent, com també amb independència d’ideologies. Per això des de la FEGP, homes i dones -tots plegats, gent d’empresa- fem costat al col·lectiu que més i millor defensa els interessos de les dones del Gran Penedès. De Dones d'Empresa (DdE) només en podem parlar amb admiració. Aviat farà 10 anys de la seva fundació i el seu rumb no es centra tant en la reivindicació recurrent, el fet de ser dones, sinó en l'afinitat professional, el fet de ser "d'empresa". No hi ha més catecisme que promoure la cultura d'empresa; això sí, en clau de dona. Hi ha una singularitat que crida l'atenció. Els actes de DdE no són conventuals ni de claustre ranci; són oberts a tothom, també als homes. Quina millor manera d'estendre el missatge de l'equitat i els valors de la cooperació empresarial!? Quan els fòrums són plurals les conclusions tenen major fonament. Quan hi ha diversitat en les formes, hi ha més solvència en els continguts. No hi tenen lloc els amaneraments perquè es dissolen en el factor de la participació i s'anul·len els monòlegs mediocres i la presumpció fàtua. Ara mateix DdE està preparant el seu
tercer congrés anual. Serà els dies 20 i 21 d'octubre, a Neàpolis, a Vilanova i la Geltrú. La graella de ponents serà excepcional, com ja ens tenen acostumats. En tots els casos, seran executives amb expertesa i criteri, algunes més conegudes i altres per acabar de descobrir. L'objectiu del congrés no és reportar "què bé que ho fem les dones" sinó "ho hem de fer encara millor", sense tòpics i sense paons irisats per l'oportunisme i pel discurs naïf. Isidre Also Torrents Secretari general de la FEGP @isidrealso

 

 
« 1 2 3 »
Notícies d'empresa
 
Més de 32.000 persones assisteixen al Vida Festival de Vilanova
21-07-17

El Vida Festival 2017 de Vilanova i la Geltrú, hereu de l'íntim Faraday, va abaixar el teló amb èxit de públic. Des de dijous la Masia d'en Cabanyes i La Daurada Beach Club van aplegar més de 32.000 persones. Segons els organitzadors del certamen, un 60% dels assistents són catalans, un 30% provenen de la resta de l'estat i un 10% són estrangers. 

 > imprimir > pujar pàgina

 
El Museu del Ferrocarril obre més hores a l'estiu
21-07-17

El museu del tren amplia l'horari i els dies de visita en la temporada estiuenca. L'horari s'amplia amb activitats diàries gratuïtes pensades per a famílies, petits grups i per a tots els visitants que hagin accedit amb qualsevol de les tarifes vigents. Cada dia es realitzen projeccions de documentals dins d'un vagó tipus J; visites comentades, de dilluns a dijous, al matí, i de divendres a diumenges, a les tardes.

 > imprimir > pujar pàgina

 
L'equip Vilanova Fórmula Team entra en competició
21-07-17

L'equip Vilanova Fórmula Team format per estudiants del campus local de la UPC va presentar el passat a la Masia Cabanyes el seu vehicle de competició. Amb aquest acte es va fer visible l'esforç realitzat durant mesos, per tal de poder fer realitat el projecte de competir amb d'altres equips universitaris en carreres de fórmula 1.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Showcooking amb Paco Pérez i Xavi Nolla a Coolinary Market
18-07-17

Dijous, 27 de juliol, a les 18h30, Paco Pérez, xef de 5 estrelles Michelin, elaborarà en directe dos plats a la cuina-plató de Coolinary Market i el sommelier Xavi Nolla explicarà quins caves són els més indicats per a cada plat. Cal reservar plaça al 93 522 27 64.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Gedia Espanya, premi CIAC a la millor productivitat industrial de tot Catalunya
13-07-17

Gedia Espanya acaba de rebre el premi CIAC a la millor productivitat industrial de tot Catalunya.

El passat 30 de juny, a la Nit de l'Automoció a Catalunya 'Mítingd'Auto', esdeveniment anual que organitza el Clúster de la Indústia d'Automoció de Cataluna (CIAC) on es reuneixen els principals agents del sector, es van premiar 4 empreses per la seva excel·lència.

Gedia Espanya va ser Premi CIAC a la Millor productivitat industrial en reconexiement a la seva alta productivitat, que ha estat un dels pilars del creixement constant i sòlid d'aquesta companyia al nostre país. En el decurs de 2016 la xifra en productivitat de Gedia Espanya ha evolucionat positivament amb un creixement per sobre del 4% i una facturació al voltant dels 75 milions d'euros.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Totes les novetats al butlletí de Mas Albornà
11-07-17

El Festival EVA ocupa l'obertura del butlletí de Mas Albornà, però també hi tenen cabuda altres notícies com la visita dels gegants petits de Vilafranca, les noves feines de neteja viària o la memòria institucional. Podeu consultar-lo tot a l'enllaç.

 > imprimir > pujar pàgina

 
'Working on my dream': un projecte somiat que ja té forma
11-07-17

Vilanova Fórmula Team està treballant en la modelació i acoblament de tots i cada un dels components del NOVA 3. No us perdeu l'evolució del seu somni a l'enllaç.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Previsora General · Mútua Penedès celebra la seva assemblea general de mutualistes
07-07-17

El passat 28 de juny es va celebrar a Barcelona l'Assemblea General Ordinària i Extraordinària de Mutualistes de Previsora General, Mutualitat de Previsió Social.

L'Assemblea va comptar amb una destacada assistència de mil socis mutualistes de l'entitat. En el decurs de l'acte es va fer un detallat repàs a la política general de l'entitat i es van analitzar les magnituds econòmiques i financeres més rellevants. A destacar un cop més la generació d'un excedent positiu, que en l'exercici 2016, igual que en exercicis anteriors, ha passat a nodrir els fons propis de la mutualitat, els quals segueixen incrementant-se. Així mateix segueix millorant la solvència de l'entitat, els indicadors estan clarament per sobre de la mitjana del sector.

Al tancament del 2016, Previsora General va superar les 350.000 persones assegurades, amb més de 35.000 mutualistes i un volum de cartera de més de 19 milions d'euros.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Fundació Ave Maria: Art a les hamaques de Sitges
04-07-17

En el marc del Festival Sitges ReciclArt, el Fons d’Art de la Fundació Ave Maria presenta una col·lectiva d’artistes que donen una nova vida a un suport plegat de records, original i irrepetible. Les velles hamaques de les platges de Sitges, tornen renovades en una nova edició de la mostra “Art a les hamaques”.

Els beneficis de la venda de les hamaques es destinaran a la Fundació Ave Maria, en el marc de la seva tasca en favor de les persones amb discapacitat intel·lectual i la promoció de l'art i la cultura solidària. Més informació...

 > imprimir > pujar pàgina

 
Vallformosa nomena a Marta Vidal CEO de la companyia
03-07-17

El celler Vallformosa segueix el seu procés de professionalització estratègic, nomenant a Marta Vidal Ollé nova CEO de la companyia, càrrec que es va fer efectiu el passat mes de maig.

Marta, executiva de 32 anys, amb una carrera brillant en el sector financer, s'incorpora a Vallformosa per liderar el repte de convertir-la en el referent per la seva professionalització, transparència i capacitat de connectar amb el client.

Actualment, Vallformosa, amb les marques VALLFORMOSA CAVA, GRAN BARÓN, MISTINGUETT i DOMÈNECH.VIDAL, és el quart productor de cava del món, i líder de vendes a Benelux, principal mercat d'exportació.

 > imprimir > pujar pàgina

 

 
FEU-NOS ARRIBAR LES VOSTRES NOTÍCIES

Les empreses i entitats associades poden enviar els seus comunicats de premsa a l'ADEPG per tal que les seves notícies surtin publicades a la revista Perspectiva. Si es vol acompanyar l'escrit d'una fotografia o del logotip de l'empresa ens el poden fer arribar a l'adreça comunicacio@adepg.cat


Nom i cognoms
Correu-e
Assumpte
Text
 
Escrigui els caràcters mostrats a la imatge següent:
 
Imatge:
 
Caràcters:
  La imatge conté 5 caràcters.
No es distingeix entre majúscules i minúscules.
 
 amb el patrocini de: