FEGP

Informació i actualitat

Twitter_FEGP

Blog ADEG
Decidir amb responsabilitat

decisionsL'empresari ha de prendre decisions i, en conseqüència, assumir riscos. La seva recompensa és el benefici empresarial si la seva gestió ha estat l'adequada o la pèrdua empresarial si no ho ha estat o no ha sabut realitzar-la correctament. Ser empresari quan l'economia de la nació és de bonança, quan l'estabilitat política està assegurada, quan el mercat respon a les expectatives empresarials, és, diríem, gratificant i agradable. Però ser empresari quan hi ha crisi econòmica, quan l'estabilitat política no està assegurada, quan els mercats oscil·len en forma brusca i inesperada, resulta dur i inquietant. És en aquestes situacions quan es veu l'autèntica i veritable vocació empresarial dels gerents que estan al capdavant de l'empresa, en el moment de prendre decisions en situacions de rics o amb alts índexs d'incertesa. Al llarg de la història, les decisions empresarials s'han pres sobre la base de criteris estrictament econòmics i en un horitzó de curt termini. D’aquesta forma, l’empresari assumeix el risc comercial de l’activitat, però no els riscos socials que genera en forma d’externalitats negatives. Avui per avui, però, les empreses estan immerses en un procés d'entroncament amb la realitat social, no només de viure i conviure amb aquesta realitat sinó de formar-ne part activa; fins i tot de transformar-la positivament, incardinant el benefici empresarial amb la millora de la societat, la sostenibilitat i les persones. Martí Sistané President FEGP

 

 
« 1 2 3 4 »
Notícies d'empresa
 
Incognos incorpora al seu portfoli una novedosa metodologia per conèixer si hi ha oportunitats per al teu negoci
13-11-17

Incognos crea un estudi dissenyat a mida de les necessitats de les pimes i amb el que es pot conèixer el potencial del seu negoci a partir de l’opinió dels clients potencials.

Aquest estudi permet conèixer també quines són les vies per comunicar-se de manera més eficient amb els clients potencials, així com els punts forts del negoci i els aspectes que s’han d'optimitzar per adequar-se a les seves necessitats. Més informació.

 > imprimir > pujar pàgina

 
L'Obra Social ''La Caixa'' dóna suport a Mas Albornà
07-11-17

L’Obra social “la Caixa” i la Fundació Mas Albornà signen un conveni per donar suport al projecte “ENS FEM GRANS”, el qual pretén millorar la qualitat de vida de les persones de més edat o en procés d’envelliment vinculades a la fundació a través de la creació d’un nou servei d’atenció a l’envelliment dins de l’estructura de l’organització.

L'oficina de Caixabank de la Rambla de Nostra Senyora de Vilafranca del Penedès ha estat testimoni de la rúbrica entre el president de la Fundació, Martí Solé, i Robert Ramos, Director de l’oficina de Caixabank a través de la qual l’Obra Social dota de recursos per a la realització d’aquest projecte.

 > imprimir > pujar pàgina

 
La inspecció de Treball al nou digital de Preconlab
06-11-17

Les inspeccions de treball a les empreses s'estan intensificant durant aquest mes. És essencial conèixer les obligacions en cas de rebre la visita d'un inspector. Combatre el frau en la contractació i controlar les condicions de seguretat són els objectius prioritaris de Inspecció de Treball. Llegiu l'article complet a l'enllaç.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Prysmian, liderant la Seguretat
03-11-17

Prysmian ha dissenat Afumex® Class FIRS (AS +) per garantir que els serveis de seguretat en edificis públics i llocs de difícil evacuació continuïn funcionant en les condicions d'incendi més extremes. Al següent enllaç podeu consultar els detalls.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Nadal a l'Hotel Estela Barcelona
03-11-17

L’hotel Estela Barcelona ja té preparats els menús de dinars i sopars de Nadal d’enguany per grups d’empresa, escoles, amics, etc.. Trobareu tot el detall al web www.hotelestela.com. Tot i això, la direcció de cuina es posa a disposició per confeccionar menús totalment a mida del client i de cada esdeveniment.

Al web de l'hotel també estan disponibles els menús de la Nit de Nadal, Nadal, Sant Esteve i Cap d’Any. Reserveu ¡ els obsequiaran amb una copa de cava de benvinguda!

 > imprimir > pujar pàgina

 
Les Catànies Green Lemon de Cudié, premi Great Taste 2017
31-10-17

Les Catànies Green Lemon de Cudié han estat reconegudes amb el Great Taste Award, un dels premis més importants d'alimentació a nivell mundial. Des del seu llançament, aquesta innovació de la recepta original de les Catànies Cudié no ha deixa de guanyar adeptes per la seva originalitat i frescor. Elaborades amb ametlla marcona caramel·litzada, aquestes Catànies estan recobertes d'un praliné amb gust de llima llimona, creant una sorprenent combinació entre l'acidesa cítrica i la dolçor de l'ametlla caramel·litzada.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Viu la tarda més terrorífica a Coolinary en família
30-10-17

Aquesta tarda, celebra la castanyada i el Halloween a Coolinary. A les 18h Conta contes de la Castanyada per Montse Balada: La castanyada està en perill! Maria Castanya, la castanyera més famosa, viurà una aventura trepidant al veure que els castanyers no han fet cap castanya. A les 19h30 Truc o tracte? Festa de Halloween amb pintacares, disfresses, jocs i a les 21h Ball de terror.

 > imprimir > pujar pàgina

 
Tempo Tourism Services organitza el Festival Clownic a Torrelles de Foix
27-10-17

Torrelles de Foix, amb l’assessorament de Tempo Tourism Services, obre de nou els braços a les arts escèniques del 27 al 29 d’octubre amb el FESTIVAL CLOWNIC, certamen que arriba a la seva quarta edició i que tornarà a omplir els carrers del centre del municipi amb un bon grapat de propostes gratuïtes de gran qualitat i per a tots els públics, passant pel circ, l’humor, el teatre, música, food-trucks, cerveses artesanes, parades artesanes i d’alimentació. També el Clownic mostrarà la seva vessant més solidària amb una volada de globus pels nens malalts de càncer. Tota la programació a www.clownic.cat.

 > imprimir > pujar pàgina

 
El Grupo Visto i la seva vessant de gestió d'allotjaments guanya el premi Innovació de la Nit del Turisme i el Comerç de Vilanova i la Geltrú
26-10-17

La VI edició de la Nit del Turisme i Comerç de Vilanova i la Geltrú, celebrada al restaurant La Cucanya, va servir per retre homenatge al 40è aniversari del Gremi d'Hostaleria de la ciutat. Un dels punts forts de la nit va ser, com ja es tradicional, el lliurament de diferents premis als establiments del sector. Aquests premis són els d'Innovació, Trajectòria, Comunicació i Projecció de la Ciutat. El premi a la Innovació se'l va emportar l'HLCLUB.ES del Grup Visto.

 > imprimir > pujar pàgina

 
La Fundació Ave Maria celebra els seu 30è aniversari
25-10-17

La Fundació Ave Maria celebra el seu 30è aniversari amb un vídeo commemoratiu amb cares molt conegudes que se sumen a la celebració d'aquesta efemèride. Felicitats i per molts anys més!

La Fundació vol agrair la col·laboració a tots els qui han fet possible la realització d'aquest vídeo, entre d'altres: Jordi Montaner, Lluïsa Sallent, Paula Escuin, Marcús Jgr, Jordi Piquet, Eva de Aurora, Toni Colomer, Belén Rueda, David Selvas, Dr Eduard Estivill, Ivan Labanda, Ivana Miño, Jordi Cruz Mas, Lucrecia, Nandu Jubany, Rafa Jofresa, Ramon Pellicer, Mercè Sampietro, Ramon Mirabet.

 > imprimir > pujar pàgina

 

 
FEU-NOS ARRIBAR LES VOSTRES NOTÍCIES

Les empreses i entitats associades poden enviar els seus comunicats de premsa a la FEGP per tal que les seves notícies surtin publicades a la revista Perspectiva. Si es vol acompanyar l'escrit d'una fotografia o del logotip de l'empresa ens el poden fer arribar a l'adreça comunicacio@fegp.cat


Nom i cognoms
Correu-e
Assumpte
Text
 
Escrigui els caràcters mostrats a la imatge següent:
 
Imatge:
 
Caràcters:
  La imatge conté 5 caràcters.
No es distingeix entre majúscules i minúscules.
 
 amb el patrocini de: