pInformation Today

Twitter ADEPG

Blog ADEG
Una gran organització, aquesta

ADEGP_complet.aiAra fa un any que em presentava per primera vegada en aquesta mateixa tribuna i proposava un seguit de reptes per a la nostra organització. El creixement i la presència activa en tots els indrets de la nostra demarcació eren els dos capítols que encapçalaven el quadern de treball. Per endegar aquesta tasca calia comptar amb un bon equip directiu, de la mateixa manera que ja disposàvem d’una plantilla que ens oferia les majors garanties. Els executius de l’Associació tenen ben assumits els objectius de l’entitat i es mostren solvents pel que fa a l’operativa i els aspectes tàctics. La Junta Directiva que m’acompanya en aquesta etapa la composen un grup molt jove d’empresaris i directius. La mitjana d’edat està per sota dels quaranta-cinc anys i gairebé la meitat són dones. Totes dues acotacions no caldria destacar-les si no fos perquè malauradament no són gens habituals en el món de les associacions empresarials. Els quaranta-dos membres que formen el nucli directiu de l’ADEPG representen sectors i dimensions molt diferents però tenen un objectiu comú, que no és altre que el progrés de la nostra institució. Els resultats no s’han fet esperar. Posaré alguns exemples. D’una banda, s’ha posat en marxa el comitè d’estratègies; d’una altra, el grup d’opinió. Aquestes dues comissions seran òrgans vitals per a la projecció de l’entitat i ens ajudaran a avançar de manera planificada i amb discerniment. Una altra iniciativa que ja hem presentat és la del Síndic d’Empresa, figura que ha d’afavorir el diàleg i ha d’aplanar la distància que massa vegades hi trobem entre el sector públic i l’empresa. També m’agrada destacar la xarxa consular, que a hores d’ara ja és a prop de la vintena de delegacions, a diferents municipis del Penedès i el Garraf. Aquesta també és una bona manera d’apropar-nos a totes les empreses de la demarcació, pel fet que els nostres cònsols propiciaran un contacte més pròxim i una major atenció. Aquestes novetats en la dinàmica associativa cal conjugar-les amb dos pilars rellevants, com són els col·lectius de Dones d’Empresa i Joves d’Empresa. Unes i altres multipliquen l’abast corporatiu, reforcen el nostre anhel en majúscula, la cultura d’empresa, i consoliden la nostra raó de ser, el territori: el Penedès i el Garraf. Jordi Solé Tuyà President @jsole

ADEPGAssociació d'Empresaris de l'Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf

Tel 902 106 700
Fax 938 106 701
adepg@adepg.cat


Affiliated entity in...

Foment del Treball Nacional Fepime Business Eumed Ferrmed Federació d'Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes Federació Internacional d'Associacions Empresarials

Entity member of ...

Fòrum Econòmic i Social del Garraf Cesap

Follow us...

 
Publicacions
 
Papiers ADEG
 


The Association of Employers of Alt Penedès, Baix Penedès and Garraf publishes, apart from the periodic publications, documents of managerial and economic interest in concrete contexts.


The legacy of the Year ADEG 2007:
«Decalogue of Managerial Ethics»
 
The Association of Employers of Alt Penedès, Baix Penedès and Garraf with its desire of promoting the good managerial practices and the corporative social responsibility among the companies, it has elaborated the Decalogue of Managerial Ethics in the mark of the Year ADEG 2006 dedicated to the Social Responsibility and the good practices.

«Company and Municipality»
 
The document «Company and Municipality» suggest proposals and requirements directed to the new municipal governments to attain a great understanding between the local politics and the managerial sectors, with the common objective double of giving impulse to the economies of our territories, favouring the generation of managerial new activities, to contribute to the great competitiveness and development of the already existing, to configure an attractive environment for the investments and to promote the generation of employment. That is, dialectics between municipal governments and companies directed to assuring also the equity of tax system, achieving that the several fiscal figures, taxes, rates and diverse tributes of municipal origin contribute in a way fair and balanced in the development of the companies of each municipality.


We support...Segells ISO SGS

sponsored by:

Banc Sabadell La Caixa