Si no podeu veure aquest mail correctament feu click aquí: www.fegp.cat

Venda, lloguer i compartició de béns immobles, maquinària i equipament

El Mercat d’Oportunitats és un servei exclusiu per a les empreses associades a la FEGP, que en poden fer ús per exposar ofertes de béns immobles, maquinària i equipament de la seva propietat, sense mediació, bé per a la seva venda, bé en règim de lloguer o bé per compartició d'usos.

Ref. 24/2017
Lloguer d’una nau industrial amb superfícies de 200 m2 de planta i 91 m2 d’altell, amb finestral exterior. Està situada al polígon de la Masia d’en Frederic de Vilanova i la Geltrú, a tocar de la C-15 entrada i ben a prop de l’accés a l’autopista C-32. Compta amb instal·lació de llum i força elèctrica i enllumenat al recinte exterior. Disposa de 3 places de pàrquing de propietat i d’una bona zona d’aparcament a l’exterior.

Ref. 23/2016

Local comercial en venda o lloguer ubicat a Vilafranca del Penedès. Té 850m2 però es pot dividir amb locals més petits si fos necessari.

Ref. 22/2016

Es cedeix empresa dedicada al Disseny Gràfic i a la impressió digital a Vilafranca del Penedès, s'inclouen les instal·lacions completes, maquinària d'impressió i equips informàtics i el fons de comerç composat per una àmplia cartera de clients consolidats al llarg de 40 anys de treball.

Ref. 20/2016
Venda de mobles de despatx de fusta marró, d'estil colonial (Banac Importa) en molt bon estat. Tres peces que es poden adquirir juntes o bé per separat: dues prestatgeries, un moble amb 2 portes (una de fusta i una de vidre i calaixos exteriors) i un moble llibreria baix amb portes de vidre i pany.

Ref. 19/2015
Lloguer d'espais per a dos freelances. Disponibilitat de wifi d'alta velocitat, impressora, armari, possibilitat de domiciliació, cafetera, nevera, electricitat, logotip a l'exterior del local... 120€/mes iva inclòs.

Ref. 18/2015

Lloguer d'un local comercial al centre de Sant Pere de Ribes. 120 m2 construïts, pati de 20 m2 i un traster al pati d'uns 10 m2. Amb 1 bany però amb facilitat per incorporar un segon bany exterior o bé 2 interiors). Sanejat recentment i convertit en un espai diàfan polivalent, a punt per a la instal·lació de qualsevol negoci, especialment activitats de restauració o hostaleria." Preu negociable.

Ref. 011/2014
Empresa líder al Garraf en atenció domiciliària, posa a disposició de podòlegs titulats un espai en lloguer per al desenvolupament de la seva tasca. Consulta de podologia totalment equipada amb cartera de clients. Sala d'espera, bany i recepció. 

Ref. 008/2014
Molt bona oportunitat per a col·leccionistes d'art. Es posa a la venda una obra pictòrica de Joan Josep Tharrats, Ô polícroma (1973). Tècnica mixta sobre tela. 148 x 114 cm = 80 F, enmarcat amb perfil d'alumini.

Ref. 003/2014
Venda de masia al Penedès. 700 m2 d’instal·lacions. Equipada com a restaurant. Ideal per a banquets, com també per a servei diari. Singularitat d’estil i emplaçament privilegiat, amb fàcil accés i proximitat a autopista i a l’Eix Diagonal. Els interessats poden posar-se en contacte amb la FEGP tot indicant la referència corresponent.En cas que us interessi qualsevol d'aquestes referències poseu-vos en contacte amb la FEGP. Servei exclusiu i gratuït per a les empreses associades.

Podeu fer arribar la vostra oferta a comunicacio@fegp.cat tot indicant a l’assumpte "Mercat d’Oportunitats" i detallant l’abast i les singularitats del bé que es posa a la venda, lloguer o compartició d'usos.. El servei és totalment confidencial i gratuït per a les empreses associades, amb la garantia de la FEGP.