Veïns de l'ADEPG és una iniciativa de l'Associació d'Empresaris del Garraf, l'Alt Penedès i el Baix Penedès per apropar l'entitat empresarial a d'altres àmbits del seu entorn més proper.

D'una banda, el cicle dels Veïns de l'ADEPG convoca una vegada al mes una mena de reunió d'escala en què es dóna la benvinguda a un nou membre de la comunitat. Les sessions tenen un format lleuger, sempre a primera hora del matí d'un dia qualsevol, amb no massa gent, un cafè al davant i un to col·loquial i distès.

D'una altra, els personatges que ingressen a la comunitat de Veïns de l'ADEPG composen un bulevard d'homes i dones del Penedès i el Garraf que són rellevants en el seus respectius sectors d'activitat. Periodistes, escriptors, comunicadors, historiadors, estudiosos, polítics, metges, artistes, esportistes, músics, científics, mestres, tecnòlegs, dinamitzadors socials, sindicalistes... en el particular who's who de l'ADEPG hi conviuen una diversitat de perfils que tenen molt a veure amb el dinamisme i la projecció de la regió granpenedesenca.

Aquesta trentena llarga de Veïns de l'ADEPG s'apleguen en una galeria internètica en què, cadascú i un per un, disposen d'una semblança personal, a voltes ditiràmbica i a voltes més contrastada però sempre amb la intenció d'exposar els trets que caracteritzen els diferents personatges. 

Les sessions de Veïns de l'ADEPG es realitzen una vegada al mes a les seus de l'ADEPG a Vilanova i la Geltrú i Vilafranca del Penedès, de manera alterna. Les convocatòries són obertes a tothom, però es demana la confirmació d'assistència amb suficient antelació.